15set 2018

StudioRIP DTP 24/36 is a CTP (Computer to Plate) system that uses an inkjet printer for producing offset plates. Unlike most inkjet CTP systems, the plates produced by the DTP system are conventional UV plates that look and behave in the same way as any film masked conventional plate does, but its costs are much smaller (similar to thermal CTP costs). Similarly, the cost of the new, warranty covered equipment is a fraction of a laser CTP’s price. Although the DTP plates are conventional, they have an additional inkjet coating (similar to what photo papers have) applied in the factory over the photosensitive layer. The DTP plates are available for sale from local StudioRIP dealers, from StudioRIP SRL, or for dealers directly from StudioRIP’s Chinese representative.

banner03b

Descargar folleto informativo Sistema DTP

The production process is as follows:

 1. Obtain the conventional plates with inkjet coating from your local dealer (or from StudioRIP SRL). The plates come in sealed boxes from the factory.
 2. Align the plate on the front tray to the 3 positioning pins which are automatically activated by the sensors when the plate has the proper position, then let the printer load the plate.
 3. The printer writes the image with black ink in about 7 minutes for a 510 × 400 mm plate (larger plates print in proportionally more time).
 4. The printed plate is exposed by the UV LEDs in the upper drawer, the exposure time being controlled by the system.
 5. Place the plate into the vertical washing tank of the plate processor using the plate holder frame. The ink and the coating are washed off by the running water. The plates can also be washed in a conventional plate washer under a jet of water.
 6. Move the washed plate into the developer tank, where the chemicals are recirculated.
 7. Move the processed plate into the washing tank again.
 8. Finally move the plate into the drying slot. All processing stages are controlled by the system.
 9. The plate can be used by the printing press. It will behave like any other conventional plate.
15set 2018

Ho sentim, aquesta entrada està disponible únicament en Espanyol Europeu For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

EPSON presenta este mes los nuevos modelos de la serie SureColor SC-T: impresoras de gran formato de suelo o escritorio para impresión técnica de alta calidad.

Hoy en día, todas las empresas pueden disponer de una impresora de gran formato de Epson. Las nuevas impresoras de alto rendimiento de la gama SureColor™ SC-T con soporte y de escritorio convierten la creación de impresiones a gran escala en una tarea fácil y asequible para empresas de todos los tamaños. Con la tecnología del cabezal de impresión PrecisionCore, no se
produce pérdida de calidad ni de detalles por cabezales bloqueados, incluso en el caso de usuarios ocasionales. Es la solución perfecta para reducir costes cuando se lleva a cabo la producción de impresiones interna por primera vez.

banner02b

Descargar Folleto Nuevas impresoras gran formato SureColor serie T

 • Tecnología PrecisionCore

  El control preciso de la forma y el volumen de las gotas a un ritmo de hasta 50 000 gotas por segundo se traduce en una calidad de producción profesional e increíblemente detallada a alta velocidad.

  Diseñada para ofrecer exactitud y precisión
  Los cabezales de impresión Micro Piezo proporcionan una precisión sorprendente en texto negro, gráficos en color e imágenes.

 • Tamaño reducido
  El diseño sencillo y compacto se adapta a la perfección a casi todos los entornos. Los modelos SC-T3100 y SC-T5100 disponen de soportes extraíbles para poder utilizarlos en el escritorio.
  La unidad sellada crea una superficie plana para conseguir espacio de trabajo adicional.

  Mayor velocidad en la primera impresión
  2,4 páginas A1 por minuto y sin tiempo de espera entre ellas.
  Impresión directa desde los dispositivos
  Impresión wifi mediante dispositivos compatibles y aplicaciones que admitan Wi-Fi Direct, así como Apple AirPrint™.

 • Tecnología NVT
  La exclusiva tecnología de verificación de inyectores (NVT) y la protección contra el polvo evita impresiones erróneas, incluso en caso de uso ocasional.

  Coste total de propiedad (TCO)
  Desde el precio de compra hasta los consumibles y el mantenimiento. Los cabezales de impresión forman parte de la impresora y tienen la misma vida útil que la unidad. Una gran variedad de tamaños de cartuchos de tinta para producir economías de escala.

  Garantía
  Garantía estándar de 12 meses in situ y ampliación de garantía CoverPlus opcional disponible para 3, 4 o 5 años.

 • Impresoras de gran formato de suelo o escritorio con el tamaño más reducido de la gama y superficies planas ideales cuando el espacio es esencial. Son perfectas para trabajos de impresión diarios en gran formato o simplemente cuando sean necesarias.
  Conectividad de red, incluida la impresión wifi mediante dispositivos compatibles con Wi-Fi Direct y Apple AirPrint™.
  Descargar surecolor-sc-t3100-datasheet
  Descargar surecolor-sc-t3100n-datasheet
  Descargar surecolor-sc-t5100-datasheet
  Descargar surecolor-sc-t5100n-datasheet
 • Impresoras de gran formato de suelo o escritorio para impresión técnica de alta calidad a un coste relativamente bajo.
  Resultados sorprendentemente detallados a altas velocidades. Los cartuchos de tinta de mayor capacidad (hasta 350 ml) proporcionan economías de escala.
  Conectividad de red, incluida la impresión wifi, mediante dispositivos compatibles con Wi-Fi Direct y Apple AirPrint™.
  Descargar surecolor-sc-t3400-datasheet2
  Descargar surecolor-sc-t3400n-datasheet
  Descargar surecolor-sc-t5400-datasheet

 

01des 2015

El procés d’estandardització en la indústria gràfica està lluny d’haver culminat. Encara hi ha professionals que desconeixen els beneficis que poden obtindre de tindre els seus tallers treballant sota processos normatius o si l’esforç que això suposa valdrà la pena, i més en aquestos temps en què cal optimitzar al màxim els recursos que disposem.

Des de Sólida Color volem ajudar a valorar aquesta decisió, i per això li oferim les següents pinzellades bàsiques envoltant la norma ISO 12647.

Si vol ampliar l’informació al voltant de mètodes, terminis, costos, etc. per a l’implementació de la norma en el seu taller, l’animem a que contacti amb nosaltres.

Continue reading

20nov 2015

EFI ™ es complau d’anunciar el llançament de Fiery® XF i Fiery proServer 6.2.2.

Aquesta última versió està disponible sense cost addicional per a tots els clients amb el seu software cobert mitjançant EFI Software Maintenance & Support Agreement (SMSA), o Enhanced Service Program (ESP) .

fiery_xf_622

Novetats

 • 11 noves impressores compatibles

Nous controladors per a impressores EFI VUTEk, EPSON, HP i OKI s’uneixen a les més de 700 impressores ja compatibles amb Fiery XF i Fiery proServer.

Per veure un llistat complet d’impressores compatibles, pot fer-ho açi.

 • Compatiblitat Mac OS X 10.11

Fiery XF 6.2.2 Cliente, Servidor, Unidriver i totes les ferramentes incloses son compatibles amb Mac OS X 10.11, El Capitan.

 • Nova compatibilitat amb la referencia ISO 12647-2

Compatibilitat per a dos nous perfils de referència ISO 12647-2, dades Fogra 51 i 52, a més de quatre noves plantilles de flux de treball compatibles amb aquest estàndard actualitzat.

 

Fiery XF i Fiery proServer 6.2.2 Vídeo Técnic. 

Nota: El actualitzador online 6.2.2 requereix Fiery XF 6.2 o 6.2.1  instal·lada.

20nov 2015

Els dispositius per la mesura del color de X-Rite estan fets per durar, sempre que vostè tingui cura d’ells.
La neteja és una part crítica d’aquest manteniment. En cas contrari, experimentarà una menor fiabilitat, i majors costos de manteniment.

Aquests són alguns consells que l’ajudaran a protegir la seva inversió:

 1. Manteniu el dispositiu net. Les medicions amb un dispositiu brut és com conduir amb un parabrisa tèrbol … no és recomanable per obtenir lectures precises i consistents. Les instruccions del seu espectrofotòmetre inclou les millors pràctiques per a la neteja. Seguiu atentament aquestes instruccions, ja que la neteja del seu dispositiu de manera incorrecta podria anular la seua garantia. Una bona regla general és mai usar qualsevol producte fort o abrasiu en el procés de neteja.
 2. Mantinga les seues mostres i objectius nets. Si es mesuren mostres brutes, les dades obtingudes no seran exactes. A més, podrà contaminar el seu dispositiu de mesurament i transferir la contaminació a totes les altres mostres a mesurar.
 3. Calibrar amb regularitat. El calibratge retorna el seu dispositiu a la seva configuració original de fàbrica. Per mantenir la precisió, s’ha de calibrar cada vegada que s’inicia una feina, i almenys un cop al dia. Com més temps es queda sense calibrar, més difícil serà per l’aparell posar-se de nou en un estat calibrat.
 4. Utilitzeu NetProfiler per optimitzar i certificar el rendiment de la medició dels espectrofotòmetres de forma regular, i alinear diversos instruments entre si per assegurar que les dades de mesurament siguin consistents.
 5. Seguiu les recomanacions de manteniment programades. Igual que el seu cotxe, ha de seguir el pla de manteniment programat per mantenir el seu dispositiu en bones condicions de treball. La certificació de fàbrica li donarà – i als seus clients – la confiança que el seu instrument llegeix i es comporta de la forma en què hauria. És recomanable realitzar una recertificació de fàbrica almenys un cop l’any.
02oct 2015

L’impresió de fotolits en el RIP EFI Fiery XF 5.0 es una tarea realment sencilla. Amb el soport d’impresió adecuat i amb el potent motor generador de trames d’aquest software, podem imprimir auténtics fotolits per a generar despres les nostres plantxes, clichés o pantalles, olvida’m-nos per complet de les complicacions del antic sistema de revelat analógic, amb els seus procesadors, neteges, liquids que es fan malbe i que hi ha procesar com a residu industrial, etc… Continue reading